清炒四季豆
TM5 TM6

清炒四季豆

4.6 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切片
  • 300 克 新鮮四季豆 ,去頭尾、去筋,切段
  • 10 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
199 kJ / 47 kcal
Protein
1.425 g
Sacharidy
5.259 g
Tuk
2.648 g
Vláknina
1.875 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty