Zařízení & příslušenství
翡翠冬菇蛋拌炒飯
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
水1200 克
-
米 洗淨、瀝乾150 克
-
核桃30 克
-
薑5 克
-
香油15 克
-
乾香菇 泡軟,切丁25 克
-
青江菜 切小段(約0.5公分)130 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9 g
Kalorie
1132 kJ /
270.8 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
35.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣味拌炒飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan