Zařízení & příslušenství
小魚乾炒山蘇
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
山蘇 切段(約5公分)300 克
-
樹子1 大匙
-
小魚乾 用水沖洗、瀝乾50 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.905 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tuk
3.681 g
Vláknina
0.033 g
Sacharidy
3.915 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan