
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- beurre pour le moule
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé (½ sachet)
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
La garniture
- 500 g de ricotta
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux et un peu pour la finition
- 30 g de pépites de chocolat
-
50
g de limoncello
nebo 50 g de marsala liquoreux
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de jus de citron
- 150 g de pâte d'amande blanche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 720.2 kcal / 3058.2 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 20.8 g
- Sacharidy
- 112 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Sodík
- 448.7 mg
Alternativní recepty
Pains au lait fourrés aux abricots
2h 15min
Bûche roulée noisette-café
1h 20min
Rissoles (chaussons aux fruits secs)
1h 15min
Chaja (Gâteau meringué à la pêche)
4h
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24h
Galette des Rois à la noisette
3h 40min
Gâteau noix-chocolat
2h 45min
Gâteau au café et aux noix
1h 10min
Gâteau au yaourt, sauce aux fraises
1h 15min
Cake gourmand à l'amande
3h 40min
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min