Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé (½ sachet)
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
La garniture
- 500 g de ricotta
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux, et un peu pour la finition
- 30 g de pépites de chocolat
-
50
g de limoncello
nebo 50 g de marsala liquoreux
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de jus de citron
- 150 g de pâte d'amande blanche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3058.2 kJ / 720.2 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 112 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 448.7 mg
Alternativní recepty
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Tarte à l'abricot et aux cacahuètes
1h 15min
Pomme des Rois
1h 5min
Eclairs à l'orange
4h 25min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Cake au citron vert
1h
Gâteau meringué aux fruits rouges
50 min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Tarte à l'ananas
3h
Gâteau chocolat-abricot
2h
Gâteau de ménage
2h 45min