Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé (½ sachet)
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
La garniture
- 500 g de ricotta
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux, et un peu pour la finition
- 30 g de pépites de chocolat
-
50
g de limoncello
nebo 50 g de marsala liquoreux
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de jus de citron
- 150 g de pâte d'amande blanche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3058.2 kJ / 720.2 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 112 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 448.7 mg
Alternativní recepty
Tarte à l'orange
12h
Biscuits amande-griotte
12h
Pithiviers
2h
Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly
3 Std.
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Cheesecake polonais
1h 30min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1h 10min
Oreillettes au citron et à l'orange
1h 30min
Dundee cake (gâteau écossais)
3 godz. 5 min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Gâteau magique aux framboises
3h 15min