Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 22.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6h
Tartelettes à la crème
55 Min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Eclairs à l'orange
4 Std. 25 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Choux vanille-fraise
7 Std. 15 Min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Choux à la crème et aux fraises
1 godz. 15 min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Minipavlovas
3h 45min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min