Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 567.5 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 22.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fondant
1 godz. 10 min
Tartelettes melon-fenouil sur pâte sablée à l'anis
1 godz. 30 min
Choux amarena
1h 25min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 Std. 50 Min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Profiteroles à la pistache, coulis de framboises
5 Std. 40 Min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Orange curd
6u. 25min
Galette frangipane aux framboises
1 godz. 30 min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55 min