Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de graines d'épeautre
- 250 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le récipient
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
La garniture aux graines de pavot
- 50 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 100 g de graines de pavot
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le montage
- farine de blé, pour le plan de travail
Les nappes de couleur
- 200 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- colorant alimentaire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 456.7 kJ / 109.2 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 35.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48h
Café à la noisette
25min
Feuilletés aux fruits de saison
Keine Bewertungen
Œufs de couleur verte
Keine Bewertungen
Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten
35min
Pudding de pain aux fruits rouges
Keine Bewertungen
Tarte à l'abricot et aux cacahuètes
1 godz. 15 min
Truffes au cacao et fruits secs sans sucre ajouté
45 min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15min
Toffees aux amandes
1h 45min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 godz. 15 min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h