Zařízení & příslušenství
南瓜蒸排骨
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
排骨 切段250 克
-
蔭豆豉10 克
-
蔥 切段15 克
-
醬油15 克
-
水 蒸煮用500 克
-
南瓜 去皮切片250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.67 g
Kalorie
877 kJ /
209 kcal
Tuk
12.26 g
Vláknina
1.528 g
Sacharidy
10.23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan