Zařízení & příslušenství
丁香花生
Příprava 5min.
Celkový 25min.
1 完整食譜
Suroviny
-
丁香魚乾100 克
-
水 少許(沖洗用)
-
蒜頭20 克
-
蔥 切段(約2公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約2公分)1 枝
-
油5 克
-
無鹽烤花生50 克
-
鹽 依個人口味調整5 - 10 克
-
細砂糖 依個人口味調整5 - 10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
85 g
Kalorie
3421 kJ /
819 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan