蔓越莓核桃全麥麵包

蔓越莓核桃全麥麵包

5.0 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 5min.
1 個

Suroviny

  • 高筋麵粉 多備一些撒粉用
    140 克
  • 全麥麵粉
    60 克
  • 法國老麵
    60 克
  • ½ 茶匙
  • 2 大匙
  • 70 克
  • 牛奶
    70 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 奶油
    15 克
  • 蔓越莓乾
    50 克
  • 核桃
    30 克
  • 熱水
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 38 g
Kalorie 5920 kJ / 1416 kcal
Tuk 40 g
Vláknina 15 g
Sacharidy 237 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...