Zařízení & příslušenství
蔓越莓核桃全麥麵包
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 5min.
1 個
Suroviny
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用140 克
-
全麥麵粉60 克
-
法國老麵60 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖2 大匙
-
水70 克
-
牛奶70 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油15 克
-
蔓越莓乾50 克
-
核桃30 克
-
熱水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
38 g
Kalorie
5920 kJ /
1416 kcal
Tuk
40 g
Vláknina
15 g
Sacharidy
237 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan