客家腐乳醬蒸魚片

客家腐乳醬蒸魚片

4.2 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 人份

Suroviny

  • 鱸魚 (約400克),只取魚身,切片
    1 隻
  • 蒜頭
    2 粒
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切丁
    5 克
  • 切絲
    1 根
  • 豆腐乳 (約20克)
    2 塊
  • 1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22.8 g
Kalorie 726 kJ / 173 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...