Zařízení & příslušenství
客家腐乳醬蒸魚片
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
鱸魚 (約400克),只取魚身,切片1 隻
-
蒜頭2 粒
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切丁5 克
-
蔥 切絲1 根
-
豆腐乳 (約20克)2 塊
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.8 g
Kalorie
726 kJ /
173 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan