Zařízení & příslušenství
舒肥香滷雞胗
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
4 人份
Suroviny
滷汁
-
油15 克
-
薑 切片6 克
-
蒜頭5 克
-
青蔥 切段,約7公分1 支
-
冰糖30 克
-
花椒粒1 大匙
-
乾辣椒 剪段,去籽2 大匙
-
桂皮3 克
-
八角1 粒
-
醬油60 克
-
水30 克
-
花雕酒15 克
雞胗
-
水3200 克
-
雞胗 洗淨,瀝乾350 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
265 mg
Protein
0.9 g
Kalorie
322.5 kJ /
77.2 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
9.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台味舒肥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan