Zařízení & příslušenství
南瓜鬆糕
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
8 人份
Suroviny
-
水 蒸煮用500 克
-
南瓜肉 去皮、切片300 克
-
細砂糖60 克
-
牛奶180 克
-
葵花油40 克
-
蜂蜜5 克
-
鹽½ 茶匙
-
低筋麵粉300 克
-
泡打粉2 茶匙
-
南瓜籽40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.493 g
Kalorie
1040 kJ /
248 kcal
Tuk
4.266 g
Vláknina
2.638 g
Sacharidy
45.323 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan