南瓜鬆糕
TM5 TM6

南瓜鬆糕

1.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 500 克 水, 蒸煮用
  • 300 克 南瓜肉, 去皮、切片
  • 60 克 白砂糖
  • 180 克 牛奶
  • 40 克 葵花油
  • 5 克 蜂蜜
  • ½ 茶匙 鹽
  • 300 克 低筋麵粉
  • 2 茶匙 泡打粉
  • 40 克 南瓜籽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1040 kJ / 248 kcal
Protein
7.493 g
Sacharidy
45.323 g
Tuk
4.266 g
Vláknina
2.638 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty