Zařízení & příslušenství
海鮮燴麵醬
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 人份
Suroviny
-
奶油20 克
-
洋蔥 切塊300 克
-
蒜頭10 克
-
酸豆30 克
-
番茄 切塊750 克
-
水300 克
-
蝦仁300 克
-
鮮奶油100 克
-
帕瑪森起士粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 人份
Protein
60.78 g
Kalorie
4869 kJ /
1163 kcal
Tuk
60.005 g
Vláknina
13.49 g
Sacharidy
97.37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan