牛蒡飯
TM6 TM5

牛蒡飯

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 1200 克 水
  • 300 克 白米,任一種類, 洗淨、瀝乾
  • 100 克 新鮮毛豆仁
  • 500 克 牛蒡 ,去皮、切段
  • 20 克 白芝麻油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切小丁
  • 50 克 玉米粒
  • 80 克 醬油膏
  • 15 克 白芝麻

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1458 kJ / 348 kcal
Protein
9.56 g
Sacharidy
64.62 g
Tuk
6.15 g
Vláknina
10.633 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty