牛蒡飯

牛蒡飯

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 1200 克
  • 白米,任一種類 洗淨、瀝乾
    300 克
  • 新鮮毛豆仁
    100 克
  • 牛蒡 去皮、切段
    500 克
  • 白芝麻油
    20 克
  • 紅蘿蔔 切小丁
    50 克
  • 玉米粒
    50 克
  • 醬油膏
    80 克
  • 白芝麻
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.56 g
Kalorie 1458 kJ / 348 kcal
Tuk 6.15 g
Vláknina 10.633 g
Sacharidy 64.62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...