Zařízení & příslušenství
蕃薯菜包
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
20 個
Suroviny
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
乾香菇 切塊10 朵
-
油30 克
-
新鮮竹筍 切丁,先以滾水川燙去除澀味600 克
-
豬絞肉150 克
-
醬油1 大匙
-
香油¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
地瓜 切塊600 克
-
水1000 克
-
地瓜粉300 克
-
糖30 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
2.649 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tuk
2.058 g
Vláknina
1.737 g
Sacharidy
25.38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan