蕃薯菜包

蕃薯菜包

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
20 個

Suroviny

  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 乾香菇 切塊
    10 朵
  • 30 克
  • 新鮮竹筍 切丁,先以滾水川燙去除澀味
    600 克
  • 豬絞肉
    150 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 地瓜 切塊
    600 克
  • 1000 克
  • 地瓜粉
    300 克
  • 30 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 2.649 g
Kalorie 541 kJ / 129 kcal
Tuk 2.058 g
Vláknina 1.737 g
Sacharidy 25.38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...