Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia de chouriço e azeitonas
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 15 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso
- 100 g chouriço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 1 c. sopa de orégãos
Focaccia de frango e pimentos morrone
- 45 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 45 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 dentes de alho
- 200 g peito de frango cortado em pedaços
- 100 g pimento morrone cortado em tiras
- Tomilho q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti bearnês - TM6
40min
Queques de queijo feta e tomate cereja
40min
Trança
2h 20 min
Trança
1小时
Focaccia recheada
1 Std. 25 Min
Focaccia de sardinha
1h 20min
Pão de azeitonas
1h 20min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3u. 20min
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Ciabatta com azeitonas
1 Std. 30 Min
Pão de alho e ervas
1hod. 40min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min