Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g de mantequilla
- 230 g de harina de repostería
- 250 g de harina de fuerza
- 10 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 220 g de agua fría
- 20 g de zumo de limón
- 130 g de azúcar
- 120 - 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2558 kJ / 612 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 54.2 g
- Tuk
- 41.2 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 169.1 mg
Alternativní recepty
Baklava de chocolate - Turquía
4 Std. 45 Min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4 Std. 20 Min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3ωρ.
Praliné de almendra
15min
Milhojas de merengue
1h 40min
Helado con sabor a Málaga
5 Std.
Paletas de cheesecake
5 Std. 30 Min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35 min
Helado de Key lime pie
5h 15min
Helado de gianduja
8hod. 15min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Glaseado de chocolate (ganache)
20min