Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pellizco de canela molida
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 1 tira de piel de limón
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 clavos
- 1 pellizco de sal
- 4 peras conferencia enteras peladas
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de mantequilla
- 2 cucharadas almendra laminada tostada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2406 kJ / 576 kcal
- Protein
- 4.47 g
- Sacharidy
- 82.43 g
- Tuk
- 25.34 g
- Vláknina
- 7.92 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Peras en almíbar
1h 40 min
Tartaletas de limoncello
3 Std. 15 Min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Natillas de naranja con chocolate
2 Std. 15 Min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Postre de pera y queso cremoso
20 Min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40 min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4 Std. 30 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Bavaroise de naranja
5 Std. 15 Min
Peras al vino tinto
3h 20 min