Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta de chile
- 4 chiles anchos, desvenados
- 300 g de agua, muy caliente
Pastel
- 20 g de pan molido, para espolvorear
- 150 g de azúcar moscabada
- 100 g de azúcar refinada
- 180 g de mantequilla
- 300 g de chocolate en polvo
- 5 huevos
- 110 g de harina
- ¼ cucharada de sal
- 1 ½ cucharada de polvo para hornear
- 1 cucharada de canela en polvo
Ganache
- 30 g de azúcar
- 230 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 20 g de mantequilla
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2692 kJ / 641 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pizza - Demo - presentadores
30 min
Pastel de chocolate para dos
30 min
Torta de elote con queso
40 min
Bruschetta de yogur y jitomate
40 min
Pizza Margarita
2 Std. 10 Min
Pastel Frangipane
1 godz. 45 min
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Souffle de chocolate
1h
Pastel de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Panettone con chocolate y naranja
3h
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Pastel capuchino
2h