Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta de chile
- 4 chiles anchos, desvenados
- 300 g de agua, muy caliente
Pastel
- 20 g de pan molido, para espolvorear
- 150 g de azúcar moscabada
- 100 g de azúcar refinada
- 180 g de mantequilla
- 300 g de chocolate en polvo
- 5 huevos
- 110 g de harina
- ¼ cucharada de sal
- 1 ½ cucharada de polvo para hornear
- 1 cucharada de canela en polvo
Ganache
- 30 g de azúcar
- 230 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 20 g de mantequilla
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2692 kJ / 641 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pastel de chocolate con profiteroles
6klst
Tartas de limoncello
3h 15 min
Pay de camote enmielado
1 godz. 40 min
Buñuelos de manzana con salsa de caramelo
1 godz.
Calaveritas de azúcar
3h 15 min
Pastel rayado
3 Std.
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20min
Besos de dama
1 godz.
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Pastel capuchino
2h
Macarrones de chocolate
24klst
Pambazos xalapeños
14h