Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta de chile
- 4 chiles anchos, desvenados
- 300 g de agua, muy caliente
Pastel
- 20 g de pan molido, para espolvorear
- 150 g de azúcar moscabada
- 100 g de azúcar refinada
- 180 g de mantequilla
- 300 g de chocolate en polvo
- 5 huevos
- 110 g de harina
- ¼ cucharada de sal
- 1 ½ cucharada de polvo para hornear
- 1 cucharada de canela en polvo
Ganache
- 30 g de azúcar
- 230 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 20 g de mantequilla
- 250 g de chocolate semi amargo, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2692 kJ / 641 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pasta choux
2 Std.
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Delicia de chocolate
25min
Helado de cheesecake
13h
Chiles en nogada
1h
Dulce de tapioca
1h
Macarrones de chocolate
24h
Helado bicolor con praliné
8hod. 15min
Leche frita de chocolate
2h 30min
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8j 30 menit
Brownie con ganache glucosado
3 Std.
Tartas de limoncello
3 godz. 15 min