Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de agua
- 250 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 45 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más para barnizar
- 1 - 2 pizca de sal
- 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
- 200 g de salchicha Frankfurt, en rebanadas (2 mm)
- 1 pizca pimienta negra molida
- 150 g de uva roja, sin semillas, en mitades
- 130 g de queso provolone, cubos (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2641 kJ / 631 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 593 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Bisteces para dos TM6
35min
Sabanitas de filete de res al romero
25 min
Tortitas de pescado estilo tai
45 min
Cerdo con chilacayotes en pipián
55 min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40 min
Crema de champiñón, pollo gratinado y agua tropical TM6
1h 20 min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1h
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20 min
Bolillos caseros
1h 40 min
Bisteces rápidos para dos
35min