Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de agua
- 250 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 45 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más para barnizar
- 1 - 2 pizca de sal
- 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
- 200 g de salchicha Frankfurt, en rebanadas (2 mm)
- 1 pizca pimienta negra molida
- 150 g de uva roja, sin semillas, en mitades
- 130 g de queso provolone, cubos (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2641 kJ / 631 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 593 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de tres leches con rompope
2hod.
Lasaña a la boloñesa con pasta fresca
35 Min
Galletas navideñas de especias y semillas
45 Min
Banh cam (bolitas de ajonjolí rellenas)
1 godz. 20 min
Manchadito
40 min
Chile güero relleno de calamares
Žádné hodnocení
Calaveritas de chocolate
2 godz. 30 min
Bombones de Bailey's
1 godz. 20 min
Pasta Navideña con rajas y jitomate
30 Min
Pay de carne a la cerveza TM6
1 godz. 40 min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 godz. 10 min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 Min