Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de queso Gruyère, en trozos (3 cm)
- 150 g de crema
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 320 g de chícharos frescos
- 2 huevos
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 282 mg
Alternativní recepty
Crema de flor de calabaza
30 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Crema de betabel
40 Min
Sopa de apio
50 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 Min
Crema de cilantro
30 Min
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6h
Sopa fría de pepino y camarones
5 Min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min
Crema de ejotes con verduras
35 Min
Crema de ejote
30 Min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min