Zařízení & příslušenství
Moroccan Zaalouk
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
8 portions
Suroviny
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 portions
Sodík
2734 mg
Protein
7 g
Kalorie
1356 kJ /
324 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
17 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dips, Spreads and Butters
15 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Curried Lentils
5hod. 15min.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min.
Semolina pancakes (Beghrir)
1hod.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2hod.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1hod.
Semolina cake (namoura)
1hod. 50min.
Milk pudding (mouhallabieh)
15min.
Semolina pancakes (Beghrir)
1hod.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min.
Baba Ghanoush
1hod. 30min.
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min.