Kompatibilní verze
Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galleta de parmesano
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 2 pizcas de sal
- 50 g de agua
Bavarois de betabel
- 18 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua
- 500 g de betabel cocido, en trozos (3 cm)
- 2 pizcas de pimienta de cayena molida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 3 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 200 g de salmón ahumado en rebanadas finas
- eneldo fresco para decorar
- aceite, el necesario para engrasar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1675 kJ / 400 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 994 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de poro y papa
30 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Pan en capas
2h 30min
Tamales Chiapanecos
2h 30min
Kipe de arroz
1 godz. 30 min
Pan de caja blanco
2h
Plátanos machos rellenos de picadillo
2h
Cubiletes de queso
1h
Elotes asados con mayonesa de chile
45 min
Crepas mexicanas
1 Std. 50 Min
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Focaccia - Demo presentadores
35 min