Kompatibilní verze
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 36.84 g
- Vláknina
- 0.93 g
Alternativní recepty
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Caldereta de cordero
50 Min
Mollejas de ternera con cebolletas
3h
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Guarrito extremeño
50 Min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 Min
Alitas de pollo al ajillo
30 Min