Kompatibilní verze
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 36.84 g
- Vláknina
- 0.93 g
Alternativní recepty
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Lengua de ternera al vino tinto
2h 50 min
Carcamusas de Toledo
45min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 Std. 50 Min
Guarrito extremeño
50 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9 godz.
Patatas revolconas
40 λεπτ.
Riñones al jerez
1h
Alitas de pollo al ajillo
30 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min