Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)

Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)

4.0 41 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 raciones

Suroviny

  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 2 - 3 ramitas perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • 100 g de aceite de oliva
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de puerro en rodajas
  • 600 g de mollejas de cordero limpias
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharada de pimentón
  • 50 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 16.21 g
Kalorie 1700 kJ / 407 kcal
Tuk 36.84 g
Vláknina 0.93 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...