
Kompatibilní verze
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 100 g de puerro en rodajas
- 600 g de mollejas de cordero limpias
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 50 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 407 kcal / 1700 kJ
- Protein
- 16.21 g
- Tuk
- 36.84 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.93 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1hod.
Cordero al ajillo
1hod.
Mollejas de ternera con cebolletas
3hod.
Guarrito extremeño
50min
Patatas guisadas con conejo
50min
Estofado de ciervo
1hod.
Oreja a la madrileña (Madrid)
1hod. 10min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Callos a la asturiana
1hod. 20min
Costillas al vino con arroz
1hod.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min