Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)

Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)

4.2 36 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
6 raciones

Suroviny

  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
    2 - 3 ramitas
  • de aceite de oliva
    100 g
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • de puerro en rodajas
    100 g
  • de mollejas de cordero limpias
    600 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de agua
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 407 kcal / 1700 kJ
Protein 16.21 g
Tuk 36.84 g
Sacharidy 2.6 g
Vláknina 0.93 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...