Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 250 g Perlgraupen
- 1 TL Öl
- ¾ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 944 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Okroschka (Kalte Suppe)
1hod. 10min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Ucha - Fischsuppe
50min
Hirse, gekocht
45min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min