
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zimt
- 1 TL Nelken, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1200 g Lammkeule
- 1350 g Wasser davon 150 g lauwarm
- 50 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Langkornreis
- 600 g Buschbohnen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Würzen
- 60 g Butter in Stücken
- 30 g Rosinen
- 30 g gehobelte Mandeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 720 kcal / 3011 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Orientalischer Brunch
1hod. 20min
Grüne Bohnen anbraten
25min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1hod.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1hod. 30min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1hod.
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40min