Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zimt
- 1 TL Nelken, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1200 g Lammkeule
- 1350 g Wasser, davon 150 g lauwarm
- 50 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Langkornreis
- 600 g Buschbohnen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Würzen
- 60 g Butter, in Stücken
- 30 g Rosinen
- 30 g gehobelte Mandeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3011 kJ / 720 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiskolben mit Schnittlauch-Zitronenbutter
30min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Spargel-Antipasti
40min
Grüne Bohnen anbraten
25min
Lammwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1 Std. 10 Min
Brokkoli und Kartoffeln mit Gorgonzola-Sauce
30min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min