Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Öl
- 70 g Tomatenmark
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Perlgraupen
-
1000
g Geflügelfond
nebo 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, abgezupft, zum Servieren
nebo 10 g Petersilie, abgezupft, zum Servieren - 60 g Saure Sahne zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 Min
Gefüllte Blinis
55min