Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g unt, nesărat sau sărat, tăiat bucăți
- 60 g șalotă (cca. 2 șalote), curățate și tăiate jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 220 g apă, plus pentru deglasat
-
½
linguriță concentrat pastă de carne, după gust (vezi recomandare)
nebo ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l), după gust (vezi recomandare) -
2
linguriță piper roșu boabe
nebo 2 linguriță piper verde, murat - 300 g cartofi (mici), necurățați, spălați și tăiați bucăți (2 x 2 cm)
- ulei de măsline, pentru uns
- 700 g mușchi de miel, file, tăiat bucăți cca. 6-8 cm
- 1 priză sare fină
- 1 priză piper negru proaspăt măcinat
- 150 - 200 g sparanghel verde, curățat și tăiat bucăți (3-4 cm)
- 1 morcov, tăiat julien
- 1 lingură whisky
- 1 linguriță amidon de porumb
- 60 g smântână
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limoncello
Žádné hodnocení
Tort Simnel
Žádné hodnocení
Shoturi cu votcă și merișoare
Žádné hodnocení
Jeleu de lapte cu fructe
Žádné hodnocení
Omletă spaniolă cu ardei roșu și tapenada
55min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Žádné hodnocení
Bavareză de sparanghel
Žádné hodnocení
Colonel
5 Min
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 Min
Supă de năsturel
Žádné hodnocení
Pot-au-feu
Žádné hodnocení
Parmezan ras
5 Min