Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pain de Gênes
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les cercles
- 150 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 10 g de liqueur d'amande, type amaretto (volitelně)
La mousse au cassis
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de cassis frais
- 70 g de sucre en poudre
- 230 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 70 g de mascarpone, très froid
- 250 g de fruits rouges frais variés
- quelques fleurs comestibles (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2257.5 kJ / 539.9 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 137.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1h 10min
Mousse surprise
14 Std.
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15min
Succès praliné
1h 40min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Royal à la mousse de cassis
8 godz. 30 min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Gâteau mousse au praliné
13h
Entremets aux pommes à la vanille
4 Std. 40 Min
Entremets façon tiramisu
5h