Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pain de Gênes
- beurre demi-sel, pour les cercles
- 150 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 10 g de liqueur d'amande, type amaretto (volitelně)
La mousse au cassis
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de cassis frais
- 70 g de sucre en poudre
- 230 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 70 g de mascarpone, très froid
- 250 g de fruits rouges frais variés
- quelques fleurs comestibles (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2257.5 kJ / 539.9 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 137.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau mousse au praliné
13h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Charlotte aux framboises
3 Std. 40 Min
Salade d'œufs dans un nid de Pâques croustillant
1u.
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 godz.
Le vendômois
5 godz.
Verano
12h 45min
Gâteau chocolat-noisette
12h
Bûche de la mer
13h
Dacquoise aux framboises
2h
Crèmes aux framboises
4h 25min