Entremets à la mousse de cassis

Entremets à la mousse de cassis

4.7 22 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 12hod.
8 portions

Suroviny

Le pain de Gênes
  • beurre demi-sel pour les cercles
  • 150 g de sucre en poudre
  • 100 g de poudre d'amande
  • 3 œufs
  • 40 g de fécule de maïs
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 10 g de liqueur d'amande (volitelně) type amaretto
La mousse au cassis
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de cassis frais
  • 70 g de sucre en poudre
  • 230 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 70 g de mascarpone très froid
  • 250 g de fruits rouges frais variés
  • quelques fleurs comestibles (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 137.8 mg
Protein 8.4 g
Kalorie 2257.5 kJ / 539.9 kcal
Tuk 36 g
Vláknina 7.6 g
Nasycený tuk 18.3 g
Sacharidy 43.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...