Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 250 g de framboises fraîches, et 12 pour la finition
- 1 c. à café d'agar-agar
- 20 g de sirop d'agave
- 100 g de fromage blanc nature
- 1 c. à soupe de pistaches, décortiquées et non salées, concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 221 kJ / 53 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Marquise au chocolat, crème anglaise
6 godz. 35 min
Crème au praliné
2h 20min
Pannacotta à la cerise
3h 30 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 godz. 10 min
Fontainebleau aux pommes
2sa 30 dk
Minipannacottas à la pistache
6 godz. 20 min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Cheesecake à l'avocat
13 godz. 30 min
Crème dessert à la vanille
1 godz. 25 min
Verrine à l'abricot
1 Std. 35 Min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2sa 30 dk