Kompatibilní verze
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de poires, en cubes
- le jus d'un citron jaune
- 30 g de cassonade
- 50 g de noisettes
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de sucre glace
- 35 g de farine de blé
- 50 g de jus d'orange (1½ orange environ)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 692 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Tartelettes pistache-framboise
50min
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2 godz. 45 min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Vacherin à la mangue et à la vanille
22 godz.
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Mille-feuille express framboise-citron
30 min
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45 min
Île flottante au foie gras
25 min
Succès praliné
1 Std. 40 Min