Kompatibilní verze
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de poires, en cubes
- le jus d'un citron jaune
- 30 g de cassonade
- 50 g de noisettes
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de sucre glace
- 35 g de farine de blé
- 50 g de jus d'orange (1½ orange environ)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 692 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Oranges en gelée, pannacotta vanillée
3j 40 menit
Macarons glacés mangue-orange
6h 5min
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1h 20min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Choux poire-caramel au beurre salé
4sa 35 dk
Crème brûlée au champagne
2h 25 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Gâteau meringué au citron
3 Std.
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
Crème brûlée à la cardamome
1 godz. 10 min