Kompatibilní verze
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de poires, en cubes
- le jus d'un citron jaune
- 30 g de cassonade
- 50 g de noisettes
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de sucre glace
- 35 g de farine de blé
- 50 g de jus d'orange (1½ orange environ)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 692 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Entremets à la mousse de cassis
12h
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
Marquise au chocolat
2 godz. 25 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Tarte au lemon curd et aux framboises
3 Std. 20 Min
Paris-brest aux fraises
1 Std. 45 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Profiteroles à la pistache, coulis de framboises
5h 40min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Crème diplomate aux fruits
1h
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.