Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
3 jours avant la dégustation
- 300 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de châtaignes cuites et pelées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1008.9 kJ / 238.3 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 55.4 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 2.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de marrons
45 min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Nougats noirs
3 Std.
Calissons d'Aix
24h
Mouna brioche de Pâques
8 Std. 55 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min
Bûche de Noël à la crème de marrons
1h 45 min
Pâte de coings
1h 45 min
Brioche aux pralines
8h 35min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.