Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 820 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- 150 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- poivre moulu, pour l'assaisonnement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2045.5 kJ / 485.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 691 mg
Alternativní recepty
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Risotto
55min
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1h 10 min
Salade de riz au poulet curry et lait de coco
55min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux cèpes
35min
Œufs colorés en bleu clair
55min
Curry à la mangue, pommes de terre, chou-fleur et noix de cajou
45min
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10 min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min