Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 820 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- 150 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- poivre moulu, pour l'assaisonnement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2045.5 kJ / 485.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 691 mg
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto
30min
Risotto aux cèpes
35 Min
Risotto
55min
Risotto de quinoa à l'aubergine
3h
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min