Kompatibilní verze
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème galanga et citronnelle
- 30 g d'échalote
- 5 g de galanga
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 2 pincées de sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le risotto au gambas
- 40 g de parmesan, en morceaux
- 30 g d'échalote
- 40 g de beurre, en morceaux
- 160 g de riz spécial risotto, type arborio
- 30 g de vin blanc
- 360 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 8 gambas, décortiquées
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5534.5 kJ / 1330 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 163.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Nasycený tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2149 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Crevettes à la vanille
25min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Rouleaux de crabe et coriandre
1u.
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Velouté de moules au safran
40min
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Tartare de dorade à la mangue
10min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min