Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
nebo 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
nebo 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Spaghetti à la crème d'aubergine
40 min
Parfait melon-menthe
10 min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Yaourt grec anisé, coulis de groseilles et miel
35min
Pesto
5min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min
Risotto aux moules et chorizo
50min
Aïoli
10 min
Tapenade de Marseille
15 min