Risotto aux cèpes
TM6 TM5

Risotto aux cèpes

3.8 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 1 bouquet de persil frais
  • 30 g d'échalotes
  • 300 g de cèpes frais, coupés en morceaux
    nebo 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés
  • 30 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
  • 60 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
    nebo 1 c. à café bombée de fond de viande maison
  • 30 g de beurre, coupé en morceaux

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1861 kJ / 444 kcal
Protein
8.1 g
Sacharidy
69.5 g
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty