
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais coupés en morceaux
nebo 40 g de champignons déshydratés préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
nebo 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 444 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux champignons
30min
Risotto
30min
Curry de légumes et crevettes (2 portions)
Žádné hodnocení
Risotto aux asperges et ail des ours
1hod.
Risotto
55min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Arancini champignons-mozzarella
3hod. 10min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1hod.