Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
nebo 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
nebo 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto
30min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35min
Sauce au piment doux
40min
Risotto
55min
Sauce au tahin
5min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Linguine alle vongole
45min
Risotto aux asperges et au safran
35min