Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais
- 30 g d'échalotes
-
300
g de cèpes frais, coupés en morceaux
nebo 40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés - 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
- 60 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
-
1
c. à café de sel
nebo 1 c. à café bombée de fond de viande maison - 30 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
55 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto
30 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto printanier
1h
Risotto aux raisins et champignons
30 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Risotto milanais au safran
30 Min
Risotto aux moules et chorizo
50min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h