Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas
- 25 g de almendras crudas con piel
- 250 g de harina de trigo
- 125 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 145 g de azúcar
- 20 g de azúcar vainillado
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 50 g de gelatina en polvo sabor fresa
- 125 g de agua
- 2 - 3 gotas de extracto natural de almendra (volitelně)
- 1 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Pudin de castañas
3h 15min
Panecillos de cuchara con leche condensada
1h 40min
Bizcocho de avellana
40 min
Brownie con toffee de tahini y miel
45min
Pastelitos de miel marroquíes
1h
Café dalgona con crema de whisky y helado
15min
Bollo turco extremeño
1h 55min
Bizcocho de naranja XXL
1 Std. 15 Min
Bizcocho de sémola con miel y almendras
1h 30min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2sa 45 dk
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min