Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho plancha de chocolate
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 40 g de kirsch
Nata montada
- 500 - 600 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 50 g de azúcar glas
Montaje
- 1 tarro de cerezas oscuras en almíbar (600-700 g)
- 100 g de kirsch
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 8 cerezas deshuesadas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 3610 kJ / 863 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 113 g
- Tuk
- 41.8 g
- Nasycený tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 242.3 mg
Alternativní recepty
Príncipe Alberto (Islas Canarias)
15min
Bavaroises de chocolate con menta
2 godz. 15 min
Tiramisú de frutos del bosque
1 Std. 50 Min
Cinnamon rolls orange pie
5h 30min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
15min
Trifle de cerezas
4 Std. 40 Min
Postre exprés con frutas naturales
15min
Botecitos de carrot cake
1 Std. 15 Min
Mousse de chocolate y caramelo salado
1 Std. 45 Min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4 Std. 20 Min
Bombones de fresa
35min
Salsa de caramelo
1 Std. 30 Min