Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho plancha de chocolate
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 40 g de kirsch
Nata montada
- 500 - 600 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 50 g de azúcar glas
Montaje
- 1 tarro de cerezas oscuras en almíbar (600-700 g)
- 100 g de kirsch
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 8 cerezas deshuesadas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 3610 kJ / 863 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 113 g
- Tuk
- 41.8 g
- Nasycený tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 242.3 mg
Alternativní recepty
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3 Std.
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 Std. 15 Min
Choux craquelin con nata y fresas
1 Std. 10 Min
Charlota de chocolate con fresas y frutos rojos
4h 45min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Triffle de chocolate, crema de queso y fresas
2 Std.
Tarta de frutas de verano
5h
Mousse de chocolate y caramelo salado
1h 45 min.
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Tarta San Marcos
4 Std.