Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho plancha de chocolate
- 100 g de harina de repostería
- 40 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 40 g de kirsch
Nata montada
- 500 - 600 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 50 g de azúcar glas
Montaje
- 1 tarro de cerezas oscuras en almíbar (600-700 g)
- 100 g de kirsch
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en virutas
- 8 cerezas deshuesadas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 3610 kJ / 863 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 113 g
- Tuk
- 41.8 g
- Nasycený tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 242.3 mg
Alternativní recepty
Tarta de frutas de verano
5h
Licor de grosella negra
1h 5min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15min
Tarta de lima-limón y ciruelas
2h 30min
Cóctel Martinica
10min
Tarta de crema y fresas deconstruída
4 godz. 30 min
Fraisier
6u. 20min
Tarta mojito
2h 15 min.
Tiramisú de frutos del bosque
1h 50 min.
Brownie con cheesecake de frambuesa
2h
Cheesecakes al vapor
4h
Tarta a las tres leches
12h 45min