Pan de espelta

Pan de espelta

4.3 67 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 20min
25 rebanadas

Suroviny

  • de agua
    500 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de miel
    10 g
  • de harina de espelta
    500 g
  • de harina de centeno
    300 g
    300 g de harina integral de centeno
  • de sal
    2 ½ cucharaditas
  • de pipas de girasol
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 129 kcal / 541 kJ
Protein 4 g
Tuk 2 g
Sacharidy 23 g
Vláknina 1.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...