
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
nebo 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 129 kcal / 541 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos de espelta
16hod. 30min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8hod. 10min
Pan de nueces
3hod. 45min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2hod. 15min
Pan rústico de cúrcuma
9hod. 30min
Desayuno: Panecillo de espelta integral con crema de aguacate y huevo. Zumo de frutas.
2hod. 30min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21hod.
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2hod. 50min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23hod. 30min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12hod. 30min
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min
Pan integral de espelta y centeno
2hod. 15min