Pan de espelta

Pan de espelta

4.3 72 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
25 rebanadas

Suroviny

  • 500 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 10 g de miel
  • 500 g de harina de espelta
  • 300 g de harina de centeno
    300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 50 g de pipas de girasol

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Protein 4 g
Kalorie 541 kJ / 129 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...