Pan de espelta
TM6 TM5

Pan de espelta

4.3 (61 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 10 g de miel
  • 500 g de harina de espelta
  • 300 g de harina de centeno
    nebo 300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 50 g de pipas de girasol

Nutriční hodnoty
na 1 rebanada
Kalorie
541 kJ / 129 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
23 g
Tuk
2 g
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty