![Pan de espelta Pan de espelta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ADD03A11-2BCE-45B4-956F-BD549A34FED9/Derivates/2844b4e2-698d-4bca-b52b-d3e3007a10e1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
nebo 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 541 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan integral de espelta y centeno
2 Std. 15 Min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Hogaza integral
5 godz.
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 godz.
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8u. 10min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min