Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
nebo 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 541 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de frutas y frutos secos
2 godz. 55 min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Hogaza rústica con centeno
16h
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 Std. 50 Min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan integral de espelta y centeno
2 godz. 15 min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Pan rústico de cúrcuma
9h 30 min