Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 claras de huevo
- 4 yemas de huevo
-
40
g de stevia en polvo
nebo 40 g de edulcorante en polvo - 10 g de vainilla líquida
- 20 g de cacao puro en polvo
- 30 g de maicena
- 200 g de calabacín pelado y rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 858.6 kJ / 205.2 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 33 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake de yogur y chocolate
1 godz. 30 min
Bizcocho ligero con orange curd
1 Std. 15 Min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7 godz.
Bizcocho de peras
1u.
Tarta de calabaza sin gluten
2 godz. 30 min
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 Std. 20 Min
Bundt cake de calabaza
1 godz. 30 min
Roscos de chocolate y almendra
50min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20min
Cake de plátano con algarroba
1h 45min
Galletas de avellana y chocolate
35min