Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g azeitona preta s/ caroço
- 80 g figo seco
- 60 g noz
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 200 g farinha de centeio integral
- 450 g farinha tipo 65
- 300 g água
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 100 g azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 0.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1h 35min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45min
Pão com sementes e aveia
5h 30 min
Pão de espelta
1h 45min
Pão de cinco sementes
1h 50min
Pão de batata sem glúten
2 Std. 30 Min
Pão de forma sem glúten
14h
Pão norueguês
55min
Pão integral, patê e almôndegas de frango
2 Std.
Pão de amêndoa e iogurte
1 Std. 20 Min
Waffles de parmesão com presunto e pesto rosso
35min
Pão alemão
2 Std.