Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g azeitona preta s/ caroço
- 80 g figo seco
- 60 g noz
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 200 g farinha de centeio integral
- 450 g farinha tipo 65
- 300 g água
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 100 g azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 0.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão alemão
2 Std.
Tarte de atum, ovo e alcaparras
1 Std.
Tábua de Verão - Húmus de lentilhas, salada, pão pita tostado e Bellini de pêssego
2 Std.
Barriga de porco assada com pera e cebola
12h
Pão irlandês
45 Min
Omelete de claras com curgete
30 Min
Salada de beterraba com halloumi
15 Min
Pastéis de carne picada e beringela marinada
Žádné hodnocení
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
1 Std.
Chutney de maçã
45 Min
Couve roxa com maçã - TM6
1 Std. 15 Min
Geleia de uva
9 Std.