Zařízení & příslušenství
Honey and herb pork loin
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 10min.
8 portions
Suroviny
-
pork loin roast, skinless (see Tips)1000 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
honey50 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
dried marjoram1 tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
water1500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
495.8 mg
Protein
46.5 g
Kalorie
1237.8 kJ /
294.7 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cider-brined pork chops with apple dressing
2hod. 20min.
Cheesecake with meringue topping
3hod. 30min.
Cabbage rolls
1hod. 50min.
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min.
Jamaica Hibiscus Margarita
1hod. 5min.
Ukrainian chebureks
1hod. 35min.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min.
Yellow Dyed Eggs
55min.
Steamed Meatballs
30min.
Browning Pork Strips
15min.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min.
Steamed salmon with broccoli pesto
25min.