Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pork loin roast, skinless (see Tips)
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 50 g honey
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries
- 1 tbsp dried marjoram
- 1 ½ tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 1500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1237.8 kJ / 294.7 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 495.8 mg
Alternativní recepty
Stuffed zucchini
1h 5min
Mexican scrambled eggs
20min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Chicken San Fernando
55 Min
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Potato, bacon and cheese tortilla
50 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Pork fillet with mustard
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min