Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2270 g beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 onion (approx. 340 g), cut into pieces
- 790 g water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 60 g brown sugar
- 15 g Worcestershire sauce
-
60
g balsamic vinegar
nebo 60 g red wine vinegar - 45 g tomato paste
- 30 g tamari sauce
- 1 tsp paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried red chilli flakes
- parsley, fresh, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 696 mg
Alternativní recepty
Broccoli Salad
5min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Summer Coleslaw
15min
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Rolled Frittata
55 min
Texas White Bean Salad
15min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Matzah
30 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min