Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g manteiga sem sal, em temperatura ambiente, mais q. b. para untar
- 200 g milho verde, equivalente a 1 lata, sem o líquido
- 395 g leite condensado, equivalente a 1 lata
- 4 ovos
- 40 g farinha de milho
- 1 c. sopa fermento químico em pó
- Nutriční hodnoty
- na 10 fatias
- Kalorie
- 9559 kJ / 2287 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 288 g
- Tuk
- 105 g
- Nasycený tuk
- 58 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2344 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curau de milho verde
30 Min
Bolo formigueiro
55 Min
Bolo nega maluca
1h 5min
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1h 10min
Canjica
13 godz. 35 min
Pudim de leite condensado
4 Std.
Arroz e feijão tradicional
13h 20min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Pastel de carne
3h 15min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Bolo de pamonha doce
55 Min
Bolo cremoso de coco
2sa 45 dk