Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g feijão carioca
- 2000 g água
- 2 cebola médias
- 4 dentes de alho
- 40 g azeite de oliva extra virgem
- 200 g arroz branco
- 1 c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 50 g bacon, cortado em cubos de aprox. 1 cm x 1 cm
- 50 g linguiça calabresa, em rodelas finas
- 1 c. chá de páprica doce em pó, defumada
- 1 folha de louro seco
- sal marinho, q. b. para ajustar o sabor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2006 kJ / 480 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 659 mg
Alternativní recepty
Curau de milho verde
30min
Bolo nega maluca
1 Std. 5 Min
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1u. 20min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1u. 45min
Creme de milho verde
25min
Polenta
40min
Pastel de carne
3h 15min
Caldo de feijão preto
13h 5 min
Esfiha de carne fechada
2h 20 min
Bolo de milho cremoso
45 min
Escondidinho de carne
1h 15min