Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas
- 320 g farinha de trigo
- 100 g banha de porco
- 30 g manteiga
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1000 g água
- 400 g peito de frango, sem osso e cortado em pedaços (4 cm x 4 cm)
- 1 folha de louro seco
- 40 g azeite
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g polpa de tomate
- 1 pitada de pimenta do reino em pó
- 200 g requeijão cremoso
- 50 g azeitona verde, sem caroço
- 1 gema de ovo, para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2015 kJ / 482 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 191 mg
Alternativní recepty
Curau de milho verde
30 Min
Brigadeiro de colher
20 Min
Bolo nega maluca
1h 5 min.
Biscoito goiabinha
45 Min
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 Std. 20 Min
Creme de milho verde
25 Min
Pastel de carne
3h 15min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Requeijão Cremoso
1h 30min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min