Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne moída
- manteiga, para untar
- 100 g cebola, cortada em metades
- 10 g salsa lisa fresca
- 30 g manteiga
- 450 g carne moída
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó, a gosto
- 1 c. sopa de vinho da Madeira (volitelně)
Purê de batata
- 900 g batata Asterix, cortada em fatias (0.5 cm)
- 360 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó, a gosto
- 50 g manteiga
-
2
c. sopa de farinha de rosca
nebo 2 c. sopa de queijo ralado - manteiga, para gratinar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 3165 kJ / 755 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo nega maluca
1h 5 min.
Bolo de mandioca com coco
1h 15min
Arroz e feijão tradicional
13hod. 20min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Frango com quiabo
40 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min
Creme de milho verde
25 Min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Farofa de flocos de milho com banana
25 Min
Peixe crocante com maionese de coentro
1h 15min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 Min