Uramaki sushi s portobello žampióny
TM5 TM6

Uramaki sushi s portobello žampióny

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 3 žampióny portobello, čerstvé
  • olivový olej, na pokapání
  • 1 ½ čajové lžičky japonské sójové omáčky typu tamari
  • 250 gramů hnědé rýže, krátkozrnné, propláchnuté
  • 1200 gramů vody
  • 2 polévkové lžíce hnědého rýžového octa
  • 1 čajová lžička cukru krupice
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů zázvoru, čerstvého, oloupaného, na plátky (2 mm)
  • 1 jarní cibulka, na kousky
  • 80 gramů japonské sójové omáčky typu tamari
  • ½ čajové lžičky hnědého cukru
  • 1 červená chilli paprika, čerstvá, bez semínek, napůl
  • 2 polévkové lžíce sezamových semínek, černých
  • 4 plátky řasy nori
  • 4 jarní cibulky, na proužky
  • 4 čajové lžičky japonské majonézy (kewpie)
  • 1 čerstvá chilli paprička, bez semínek, na proužky

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
156 kJ / 37 kcal
Protein
1.2 g
Sacharidy
5.5 g
Tuk
0.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty