
Zařízení & příslušenství
Uramaki sushi s portobello žampióny
Příprava 35min
Celkový 1hod. 30min
36 kusů
Suroviny
-
žampióny portobello, čerstvé3
-
olivový olej na pokapání
-
japonské sójové omáčky typu tamari1 ½ čajové lžičky
-
hnědé rýže, krátkozrnné propláchnuté250 gramů
-
vody1200 gramů
-
hnědého rýžového octa2 polévkové lžíce
-
cukru krupice1 čajová lžička
-
soli½ čajové lžičky
-
stroužek česneku1
-
zázvoru, čerstvého oloupaného, na plátky (2 mm)20 gramů
-
jarní cibulka na kousky1
-
japonské sójové omáčky typu tamari80 gramů
-
hnědého cukru½ čajové lžičky
-
červená chilli paprika, čerstvá bez semínek, napůl1
-
sezamových semínek, černých2 polévkové lžíce
-
plátky řasy nori4
-
jarní cibulky na proužky4
-
japonské majonézy (kewpie)4 čajové lžičky
-
čerstvá chilli paprička bez semínek, na proužky1
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
37 kcal /
156 kJ
Protein
1.2 g
Tuk
0.9 g
Sacharidy
5.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sushi - doma jako z restaurace
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Aïoli
5 min
Vanilkový Mille-feuille s karamelem a pekanovými ořechy
Brak ocen
Pico de Gallo
5 min
Lososové nugety s mrkvovými tyčinkami
45 min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 min
Japonská majonéza (kewpie)
15 min
Drůbeží nářez
Brak ocen
Topinamburové chipsy
35 min
Domácí oříšková pomazánka
Brak ocen
Rýže s plody moře
Brak ocen
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 godz. 20 min
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
1 godz. 30 min