Uramaki sushi s portobello žampióny

Uramaki sushi s portobello žampióny

Žádné hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod. 30min
36 kusů

Suroviny

  • žampióny portobello, čerstvé
    3
  • olivový olej na pokapání
  • japonské sójové omáčky typu tamari
    1 ½ čajové lžičky
  • hnědé rýže, krátkozrnné propláchnuté
    250 gramů
  • vody
    1200 gramů
  • hnědého rýžového octa
    2 polévkové lžíce
  • cukru krupice
    1 čajová lžička
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • stroužek česneku
    1
  • zázvoru, čerstvého oloupaného, na plátky (2 mm)
    20 gramů
  • jarní cibulka na kousky
    1
  • japonské sójové omáčky typu tamari
    80 gramů
  • hnědého cukru
    ½ čajové lžičky
  • červená chilli paprika, čerstvá bez semínek, napůl
    1
  • sezamových semínek, černých
    2 polévkové lžíce
  • plátky řasy nori
    4
  • jarní cibulky na proužky
    4
  • japonské majonézy (kewpie)
    4 čajové lžičky
  • čerstvá chilli paprička bez semínek, na proužky
    1

Nutriční hodnoty na 1 kus

Kalorie 37 kcal / 156 kJ
Protein 1.2 g
Tuk 0.9 g
Sacharidy 5.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...