Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů kuřecích prsou, (2 filety)
- 4 špetky soli, podle chuti
- 4 špetky pepře, černého, čerstvě umletého, podle chuti
- 4 špetky grilovacího koření nebo vašeho oblíbeného koření (volitelně)
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Protein
- 40.1 g
- Sacharidy
- 0.65 g
- Tuk
- 11.55 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Volská oka v páře
15min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2小时 10 分钟
Restované proužky kuřecího masa
15min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55 min
Restované krevety
15min
Restované kostky kuřecího masa
15min