
Zařízení & příslušenství
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
Příprava 5min
Celkový 1hod. 35min
2 porce
Suroviny
-
kuřecích prsou (2 filety)400 gramů
-
soli podle chuti4 špetky
-
pepře, černého, čerstvě umletého podle chuti4 špetky
-
grilovacího koření (volitelně) nebo vašeho oblíbeného koření4 špetky
-
oleje2 polévkové lžíce
-
vody1500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
263 kcal /
1100 kJ
Protein
40.1 g
Tuk
11.55 g
Sacharidy
0.65 g
Vláknina
0 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vítězové
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2hod. 5min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min
Rýže, vařená
25min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min
Volská oka v páře
15min