Zařízení & příslušenství
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 35min.
2 porce
Suroviny
-
400 gramů kuřecích prsou (2 filety)
-
4 špetky soli podle chuti
-
4 špetky pepře, černého, čerstvě umletého podle chuti
-
4 špetky grilovacího koření (volitelně) nebo vašeho oblíbeného koření
-
2 polévkové lžíce oleje
-
1500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
40.1 g
Kalorie
1100 kJ /
263 kcal
Tuk
11.55 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0.65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vítězové
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Rýže, vařená
25min.
Kuřecí dochucovací pasta
45min.
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.
Vařené brambory
30min.