
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů kuřecích prsou (2 filety)
- 4 špetky soli podle chuti
- 4 špetky pepře, černého, čerstvě umletého podle chuti
- 4 špetky grilovacího koření nebo vašeho oblíbeného koření (volitelně)
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 263 kcal / 1100 kJ
- Protein
- 40.1 g
- Tuk
- 11.55 g
- Sacharidy
- 0.65 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min
Ghí
2hod. 10min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Restované proužky krůtího masa
15min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min