Zařízení & příslušenství
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 35min.
2 porce
Suroviny
-
400 gramů kuřecích prsou (2 filety)
-
4 špetky soli podle chuti
-
4 špetky pepře, černého, čerstvě umletého podle chuti
-
4 špetky grilovacího koření (volitelně) nebo vašeho oblíbeného koření
-
2 polévkové lžíce oleje
-
1500 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
40.1 g
Kalorie
1100 kJ /
263 kcal
Tuk
11.55 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0.65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vítězové
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 godz. 50 min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 godz. 10 min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2 godz. 5 min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1 godz. 50 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 godz. 20 min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 godz. 10 min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 godz. 45 min
Volská oka v páře
15 min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min