Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g alho-poró (apenas a parte branca), cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal, mais extra para temperar
- 30 g azeite extravirgem
- 30 g manteiga
- 250 g batata, cortada em rodelas (0.5 cm)
- 700 g água
- 1 pitada de pimenta do reino branca em pó
- 1 pitada de noz-moscada em pó
- 100 g leite
-
cebolinha francesa fresca, picada para decorar
nebo salsa fresca, picada para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 742 kJ / 177 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leite de Amêndoas
Žádné hodnocení
Arroz com pinhão
Žádné hodnocení
Creme de inhame e ervilha
40min
Cuscuz à paulista
1h 25min
Torta capixaba
1h 30 min
Polenta
40min
Kibe assado
1u. 20min
Casquinha de siri
40min
Mini pão de queijo com calabresa
2u.
Coalhada seca
15u. 10min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Sopa cremosa de abobrinha
25min