Zařízení & příslušenství
Vetkoek (fet-cook)
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 35min.
8 portions
Suroviny
-
vegetable oil to fry, plus extra to grease2000 - 3000 g
-
water250 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
unsalted butter10 g
-
baker's flour plus extra to dust350 g
-
sea salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
281.8 mg
Protein
5.5 g
Kalorie
1614.6 kJ /
384.4 kcal
Tuk
26.8 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
30.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A taste of South Africa
37 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Traditional bobotie
1hod. 30min.
Malva pudding
50min.
Milk Tart
8hod. 45min.
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1hod. 15min.
Tin Can Mealie Bread
25min.
Milk tart
3hod.
Mealie bread
55min.
Malva Pudding
55min.
Koeksisters
1hod.
Slap pap (soft porridge)
40min.
Buttermilk rusks
29hod. 25min.
South African curry mince
45min.